Leveranskontroll byter namn till Delivery Evaluator och inkluderar nu gratis API-anslutning.

2019-02-04

Under 2018 har vi bytt namn på vårt verktyg till Delivery Evaluator. Alla gamla varumärken som Leveranskontroll (svenska versionen) och Delivery Control Surveys har bytt namn till Delivery Evaluator. Vi har jobbat hårt för att göra en långsam och jämn övergång. Som en ny funktion erbjuder vi nu gratis API-anslutning till din favorit API-aktiverade E-handelsplattform.

Ända sedan vi började med Delivery Evaluator har vi integrerade anslutningar till Woocommerce, Prestashop och Shopify. Även om dessa plattformar är stora till antalet användare vet vi också att det finns många fler plattformar där ute. Vi har då bestämt att om din plattform har ett API, kommer vi att integrera till inkluderat i startavgiften för Delivery Evaluator.

Så, välkommen till den nya och förbättrade leveranskontrollsystemet, där du inte behöver oroa dig för kundundersökningar, vi har allt det som behövs inluderat.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress. Var god skriv på Svenska, Engelska eller Ryska.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla. (När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget (Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

9+6= * *