Automatiserad e-postimport av kontaktuppgifter finns.

2018-11-09

Sedan lanseringen av Leveranskontroll-produkten har vi gjort många gentemot Backoffice-system och CRM-system. Även om integrationsdelen är mycket liten del av lanseringen, kan vi ändå göra det lättare för de företag som inte har inbyggd programvara som kan integreras med annan programvara

Excel och E-post, en mycket enkel och kraftfull metod.

Med hjälp av 2 befintliga tekniker kan du skicka excel-filer med dina kunders kontaktuppgifter. E-postmeddelandet är en särskild hemlig e-postadress som endast accepterar e-post från en av dina e-postaddresser. Import kan göras på två sätt: som standard, måste importen godkännas av en länk som skickas som svar via e-post. Det finns också sätt att göra importprocessen utan att använda denna länk om du så önskar.

E-postimporten fungerar också med SMS.

Importen av kontaktuppgifter görs varje gång en ny lista har importerats framgångsrikt. Det finns ett sätt att definiera leveransmetoden, de möjliga värdena är

  • SMS bara
  • SMS & E-post på samma gång
  • E-post endast

Påminnelser kan anpassas efter dina behov.

Även när Leveranskontroll används med den automatiska e-postsökningen skickar det fortfarande ut påminnelser enligt dina påminnelse-inställningar. Du kan välja om du bara vill skicka påminnelsen via E-post och / eller SMS.

Hur man börjar med Leveranskontroll.

För att börja, kontakta vårt säljteam och vi hjälper dig att komma igång och vi kommer att se till att du får den feedback du behöver för att utöka din verksamhet.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan. Se till att du fyller i alla fält och var vänlig och kontrollera att du anger landskod för telefonnummer och en korrekt e-postadress. Var god skriv på Svenska, Engelska eller Ryska.

Företag *


Namn *


Telefon (Till exempel: +46700000000) *


E-post *


Beskriv den tjänst du vill att vi ska tillhandahålla. (När e-postmeddelandet har mottagits kan du ladda upp filer till biljettmeddelandet som skapas.)

Ungefärlig budget (Ange ungefärligt och inkludera valuta) *


Anti-spam fråga

5+6= * *