Автоматски одговор за достава со вклучени CSI пресметки.

CSI (скратено за Индекс на задоволни потрошувачи) е индекс што пресметува колку Вашите потрошувачи се навистина задоволни од Вашите услуги. Нашиот софтвер е соодветен за компании кои испраќаат физички продукти како и за компании кои вршат виртуелни услуги. Нашито метод функционира во секаков систем за нарачка и во сите програми за канцелариска поддршка. Спроведувањето е доволно едноставно за да биде спроведено од почетници.

Почни сега

Чекор 1.

Вашиот потрошувач ја означува својата нарачка и се вклучува на вашата „Благодарам“ страна. На страната, нашиот систем автоматски ги забележува информациите за нарачката како и информациите за потрошувачот со цел да овозможи email покани за CSI прашалникот.

Чекор 2.

Го испраќате продуктот или услугата, а нашиот систем истовремено и автоматски добива показател дека сте ја испратиле нарачката.

Чекор 3.

Нашиот систем го испраќа прашалникот според Вашето подесување. Доколку има подесен потсетник а прашалникот е неодговорен по утврдениот термин, тогаш системот ќе му испрати потсетник на Вашиот потрошувач. Откако ќе добиете повратен одговор ќе можете да ги следите резултатите во живо.

Дали е време за целосна контрола на доставата?

info@deliverycontrolsurvey.com

Автоматски анкети за потрошувачко задоволство за сите Ваши нарачки.

Нашата програма ги повикува Вашите потрошувачи отворено да зборуваат за испратените добра од компаниите што продаваат физички продукти и услуги. Податоците за потрошувачите се префрлаат едноставно од Вашиот систем и без непотребни вмрежувања кои можат да траат со часови. Техничката поддршка е вклучена во нашата услуга.
Можете на едноставен начин да го подесите чекањето на системот пред автоматската анкета за потрошувачи да биде испратена на Вашиот потрошувач. Исто така, можете да го активирате автоматскиот потсетник доколку Вашиот потрошувач нема одговорено во текот на неколку денови.

Почни сега

Читајте ги резултатите во живо и креирајте ефективни извештаи!

Во нашата програма Вие можете да ги анализирате резултатите на вашите автоматски анкети за потрошувачи во живо и лесно да ги симнете резултатите. Се разбира, исто така Вие можете да ги анализирате сите резултати во Вашиот Examinare профил, доколку сакате да креирате поефективни извештаи.

Delivery Evaluator исто така може да биде надграден со посебни извештаи преку симболичен надомест за советување од страна на авторизиран Examinare советувач кој ќе Ви помогне да ја проширите Вашата анализа.

Почни сега

Барање за предлог-цена

Пополнете го

Компанија *


Име *


Телефонски број (Пример: +46700000000) *


E-mail адреса *


Опишете ја услугата којашто би сакале да Ви ја овозможиме.(Откако e-mail пораката ќе биде примена, Вие ќе можете да прикачите датотеки кон email адресата што ќе биде креирана)

Проценет буџет (Приближна цифра со валута) *


Анти-спам прашање

4+4= *

*